Profesionalna Web Stranica za Male Poduzetnike

Brzo, Jednostavno i Povoljno.

Vaša One-Page web stranica za SAMO 250€ gotova u 5 dana!

Nemate web stranicu?

Ima li Vaša konkurencija web stranicu?

Propuštate li priliku povećati svoju konkuretnost i ostvariti veću zaradu?

Što ČEKATE? Nema više izgovora!

Sada imate priliku po povoljnoj cijeni, omogućiti vašim klijentima da pronađu vašu tvrtku online i uvijek imaju na raspolaganju važne podatke kao što su vaše radno vrijeme, broj telefona, adresa i slično.

naš dizajn

One-Page web stranica namjenjena je malim poduzetnicima i OPG-ovima koji se žele predstaviti online te na taj način povećati svoju konkurentnost i pridobiti više klijenata/kupaca.

Web stranica koju izradimo za Vas imaće sve potrebne elemente kojima ćemo na najbolji način predstaviti Vašu tvrtku ili OPG.

Kontaktirajte nas

Želite predstaviti svoju tvrtku online i ne znate odakle početi? Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije.

Jedinstven Pristup Svakom klijentu

Svaka web stranica priča svoju priču...

Naša tvrtka se ponosi jedinstvenim pristupom svakom klijentu jer smo svjesni da svaki poslovni entitet ima svoju priču, ciljeve i jedinstvene potrebe. Kroz besplatne konsultacije, želimo osigurati da svaki korak u procesu izrade web stranice bude prilagođen upravo vama.

Tijekom cijelog procesa suradnje, potičemo otvorenu komunikaciju. Želimo da se osjećate uključenima u svaki korak. Vaše povratne informacije su dobrodošle, jer želimo da web stranica bude upravo onakva kako ste je zamislili.

Uz naš jedinstveni pristup i predanost stvaranju web stranica koje su prilagođene svakom klijentu, vjerujemo da možemo pomoći vašem biznisu da ostvari svoj puni potencijal na internetu. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli put prema stvaranju vaše unikatne online prisutnosti. 

Uključuje:

Naši zadovoljni klijenti

Zadovoljni klijenti su naša motivacija da budemo još bolji.

“Hvala Assist4web na nevjerojatnom dizajnu naše web stranice! Njihova stručnost i strast prema dizajnu vidljivi su u svakom detalju. Sada imamo web stranicu koja nas ističe u konkurenciji i olakšava interakciju s našim klijentima. Fenomenalno!”
5/5

Nataša S.

“Assist4web je premašio sva očekivanja s njihovim dizajnom web stranice. Njihov kreativni pristup, pažnja na detalje i fokus na korisnicima rezultirali su vizualno privlačnom i visoko funkcionalnom web stranicom. Zahvaljujući njima, sada imamo web stranicu koja nas ističe i pruža izvanredna iskustva korisnicima.”

5/5

Kristina P.

“Najbolja odluka koju smo donijeli bila je odabrati Assist4web za dizajn naše web stranice. Njihova sposobnost da pretvore naše ideje u stvarnost je nevjerojatna. Rezultat je web stranica koja je estetski impresivna i izuzetno funkcionalna. Toplo preporučujemo njihove usluge!”
5/5

Dean S.

Naš Portfolio

Pogledajte neke od naših radova...

1

Godina Poslovanja

Assist4web posluje od 2016 god. 

100

Uspješno Završenih Projekata

Više od 1k završenih projekata.

100

Zadovoljnih Klijenata

Više od 500 zadovoljnih klijenta. 

Pitanja & Odgovori

Što je Potrebno Dostaviti

Svaka web stranica mora imati svoju domenu (adresu, npr. domena.hr) i hosting (server) gdje se skladište podaci vaše web stranica. Nama je potrebno dostaviti login podatke kako bismo mogli kreairati vašu web stranicu.

Od vas bi tražili da nam dostavite neophodne slike i text sa kojim bi upotpunili dizajn web stranice i predstavili vaš biznis. Text naprimjer za “O nama” sekciji, “Naše Uluge/Servisi), i slično.

Potrebno je dostaviti vaš email, broj telefona, radno vrijeme, i sve druge podatke koje želite da se prikazuju na web stranici.

Da. Vrijeme počinje da se računa od trenutka kada dostavite sve potrebne podatke neophodne za izradu vaše web stranice.

Web Stranica

One-Page web stranica (ili jednostranična web stranica) je vrsta web stranice koja se sastoji od samo jedne HTML stranice i obično se koristi za prikaz manje količine informacija. Sve informacije, sadržaji i sekcije te web stranice su organizirani na istoj stranici, često pomoću navigacijskog izbornika koji omogućava korisnicima da brzo dođu do određenih dijelova stranice.

Domenu možete zakupiti sami kod bilo kojeg provajdera, ili ukoliko zadovoljavate uvjete možete registrirati besplatnu .hr domenu.

Hosting možete zakupiti sami kod bilo kojeg provajdera, ili ukoliko želite možete hostovati svoj sajt na našem hostingu. Cijna hostinga je 60 eura godišnje.

Naravno, waša web stranica je vaša web stranica. Po završetku posla dobićete login podatke kako bi u bilo koje vrijeme mogli pristupiti vašoj web stranici.

Ovaj paket obuhvata jednostavno riješenje za sve one koji žele po povoljnoj cijeni imati svoju web stranicu. Ukoliko želite dodatne stranice ili funkcije na sajt slobodno na kontaktirajte.

kontaktirajte nas

Assist4web

Obrt za web usluge i web design 

OIB: 82434141524

Kontakt

Radno Vrijeme

Ponedjeljak – Petak

Pošaljite nam email ili popunite kontakt formu i izvan radnog vrijemena, odgovorićemo što je prije moguće.

Kontakt Forma: